Royal Garden Jazzband www. royalgardenjazzband Dk
Kontaktperson Flemming Seiersen
e-mail kd.igoloko-draagjoh|sf#kd.igoloko-draagjoh|sf
Telefon 86 48 86 44
Mobil 40 16 91 22
Hjemmeside [http://www.royalgardenjazzband.dk
Stilart(er) Spillestilen er stærkt inspireret af Louis Armstrong og jazzen fra 1920'erne og 30'erne. Bandets trompetist, Kai Verdelin, er en af landets bedste Louis Armstrong-trompetister. Det høres tydeligt i en række af de gamle Armstrong-numre som f.eks. den sjældent spillede, Westend Blues og On the Sunny Side of the Street
Antal medlemmer 6
Prisklasse Ring og spørg

++Beskrivelse++Royal Garden Jazzband startede i Nykøbing Mors i slutningen af 50'erne. Der er stadig et medlem tilbage fra den gang, nemlig bassisten Flemming Seiersen fra Ørsted på Djursland. Orkestret spiller i dag især i Øst-, Syd og Sønderjylland samt på Fyn. Royal Garden Jazzband er kendt for en humørfyldt sceneoptræden med tæt kontakt til publikum. Trompetisten og clarinetisten har spillet sammen i mange år i den nu opløste Veteranerne på Fyn. Bassunisten har siden starten af de oprindelige Kardinalerne i slutningen af 40'erne spillet i dette band, mens trommeslageren og bassisten har spillet sammen siden 1984 i det daværende Lassens Jazzkalas på Fyn.

Her kan du beskrive orkesteret. Lav evt. en opstilling med beskrivelse af orkestret i hvert årti

1960erne

1970erne

1980erne

1990erne

Medlemmer

  • Kai Verdelin, Ryslinge, trompet, Dennis Christiansen, Ringe, clarinet og altsaxofon, Jørgen Rosschou, Bogense, basun og vocal, Svend Frandsen, Grenå, klaver, Flemming Seiersen, Ørsted, bas og Olav B. Hansen, Haderslev, trommer.
  • * …

Diskografi

Har lavet to Demo-CD'er

  • Live-CD (demo) fra Ørsted Kro 2003, demo-CD januar 2007. En ny er undervejs.

Priser og hæder

Beskriv hvilke priser og udmærkelser der er modtaget

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.