The Spirit Of New Orleans
spirit-of-new-orleans.jpg
Kontaktperson Preben Nissen
e-mail kd.liamfrus|neslein.gits#kd.liamfrus|neslein.gits
Telefon 39 69 68 02
Mobil
Hjemmeside www.thespiritofneworleans.dk
Stilart(er) Blues, Evergreens, Gospel, New Orleans, Skiffle, Swing, Traditionel
Antal medlemmer 5
Prisklasse Over 12.000,-

Beskrivelse

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen.Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel,spirituals,hymns og traditionel jazz,musik med dybe rødder i New Orleans jazzens grundlag.
The Spirit of New orleans udviklede sig hurtigt til det,som gruppen er i dag:Et af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark,med en unik dynamisk og swingende stil,der rummer alle de ingredienser,der skal til for at gøre denne musik levende:Ragtime,Blues,Marcher,Lovesongs,
Evergreens,egne kompositioner,Gospel og Spiriuals.
Udover de musikalske kvaliteter,lægger orkesteret stor vægt på at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang,der når langt ud over scenekanten.
The Spirit of New Orleans har med stor succes optråt med internationale solister,ligesom de enkelte musikere har været solister i mange andre bands.
Orkestret har været på utallige turneer,givet mere end tusinde koncerter i både danske og udenlandske kirker,koncertsale,i jazzklubber,på jazzfestivals og har medvirket i radio og TV.
The Spirit of New Orleans har udgivet fire CDèr, der p.t.er til salg. De tidligere udgivne kassettebånd er nu udsolgt.

Medlemmer

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.